Kaip praneša Eurohoops, pirmą rimtą žingsnį per keletą pastarųjų mėnesių žengė Miuncheno „Bayern“ klubas, į savo gretas iš Vilerbano ASVEL persiviliojęs 50-metį juodkalnietį Zvezdaną Mitrovičių.

Nors pats treneris neseniai tokius gandus neigė, trečiadienį pranešta, kad oficialus naujienos paskelbimas – tik laiko klausimas. Z. Mitrovičiaus kontraktas su ASVEL galiojo iki 2021-ųjų, šiuo metu vyksta derybos dėl kompensacijos.

Bosnis Vilerbane dirbo nuo 2018-2019 m. sezono pradžios.

Savo ruožtu ASVEL komandoje Z. Mitrovičių pakeis prancūzas Fredericas Fauthoux, dirbęs Paryžiaus „Metropolitains 92” (anksčiau – „Paris-Levallois“) klube. Jį 47-erių prancūzas paliko prieš keletą dienų, nors turėjo iki 2021-ųjų galiojusią sutartį. Klubas patvirtino, kad F. Fauthoux nori žengti naują žingsnį savo karjeroje ir neprieštarauja dėl trenerio išvykimo. Paryžiaus klubui turėtų būti išmokėta nedidelė kompensacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)