M. McNamara 1983 metais tapo NBA čempionu su Filadelfijos „Sixers“, o 1992 metais su Madrido „Real“ iškovojo FIBA Saportos taurę.

NBA lygoje ir Europoje vidurio puolėjas žaidė 11 metų.

Jis taip pat išmėgino laimę Holivude – buvo Čiubakos vaidmens atsarginis aktorius antroje „Star Wars“ kino juostos dalyje „Imperija kontratakuoja“.

Kai pagrindinis aktorius Peteris Mayhew susirgo, savo aktorinius sugebėjimus gavo progą pademonstruoti ir M. McNamara. Tačiau epizodai su juo į filmą nepateko, o vėliau buvo iš naujo nufilmuoti jau su pasveikusiu P. Mayhew.

211 cm ūgio krepšininkas baigęs karjerą dirbo Aliaskoje vienos aukštosios mokyklos komandos trenerio asistentu, padėjo iškovoti du valstijos čempionų titulus.

Madrido „Real“ klubas išreiškė užuojautą M. McNamaros artimiesiems. Nustatyta, kad krepšininko mirties priežastis – širdies nepakankamumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)