29-erių metų amžiaus 181 cm ūgio įžaidėjas F. Campazzo turi ilgalaikį, iki 2024-ųjų galiojantį kontraktą su „Real“, tačiau jame numatyta ir išpirka žaidėjui norint išvykti į NBA. Anot pranešimų, šios išpirkos suma yra milžiniška – daugiau nei 6 mln. eurų, todėl tai gerokai sumažina F. Campazzo galimybes išvykti į JAV.

Visgi, norėdamas apsidrausti, „Real“ klubas ieško atsarginio varianto ir juo, pasak šaltinių, galėtų tapti Atėnų „Panathinaikos“ klubui atstovaujantis įžaidėjas Nickas Calathesas.

Graikijos pilietybę turintis amerikietis turi dar vieną sezoną galiojančią sutartį su „Panathinaikos“ – manoma, kad šio tarpsezonio metu Graikijos klubas gali pasiūlyti kontraktą pratęsti. Tiesa, kaip keisis kontraktų dydžiai po koronaviruso sukeltos sporto krizės, kol kas prognozuoti sudėtinga.

F. Campazzo „Real“ gretose žaidžia nuo 2014-ųjų Eurolygoje šį sezoną argentinietis pelnė po 9,9 taško ir atliko po 7,1 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes, Ispanijos lygoje jo taškų vidurkis siekė 10, o rezultatyvių perdavimų – 5.

Savo ruožtu 31-erių N. Calathesas po sugrįžimo iš NBA lygos „Panathinaikos“ atstovauja nuo 2015-ųjų. Eurolygoje šį sezoną jis rinko po 13,3 taško, 9,1 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)