Kartu su pasauliniu NBA projektu „Jr.NBA at home“ jaunieji krepšininkai galės sportuoti ir tobulėti kiekvieną dieną neišeidami iš namų, o jiems treniruotes ves NBA krepšininkai ir treneriai, WNBA žaidėjos ir Jr.NBA projekto treneriai. Projekte dalyvaus Šarlotės „Hornets“ gynėjas Devonte Grahamas, Indianos „Pacers“ vidurio puolėjas Mylesas Turneris, Dalaso „Mavericks“ vyriausiasis treneris Rikas Karlailas ir kiti.

„Šiuo sudėtingu metu, kai vaikai ir jų šeimos nariai privalo likti namuose, labai svarbu, kad jie vis dar rastų būdų, kaip išlaikyti save aktyviais. Ši programa leis išlaikyti gerą kondiciją, palaikyti gerą nuotaiką ir tvirtinti tarpusavio ryšį. Tai puikus būdas vaikams ir tėvams palaikyti ryšį su savo mėgstamu NBA žaidėju“, – teigė NBA krepšinio operacijų Europoje viceprezidentas Nealas Meyeris.

„Norint išlikti geros nuotaikos kiekvieną dieną, pasportuoti tiesiog yra privaloma. Kadangi šiuo laikotarpiu mūsų visų aktyvus laiko praleidimas dažniausiai apsiriboja judėjimu tarp keturių sienų, ši treniruočių programa yra tikrai puikus būdas neprarasti aktyvumo, o kartu ir pozityvumo. Treniruotės nėra sudėtingos, tačiau efektyvios ir turi esminius elementus: apšilimą, dienos pratimus, sunkumo lygius bei atsigavimo pratimus. Jos taip pat nėra ilgos, kas leis mergaitėms ir berniukams neprarasti susidomėjimo jomis. Smagu dar ir tai, kad visi prisijungę prie šios treniruočių programos turės galimybę stebėti socialiniuose tinkluose, kaip sportuoja ir jų pamėgti WNBA ir NBA žaidėjai“, – teigė LIDL – MKL direktorius Irmantas Birbalas.

Kiekvieną dieną 15 valandą per tv3.lt ir TV3 Play vyks nuotolinės treniruotės, kurių metu mergaitės ir berniukai, kurie turi ribotą erdvę sportavimui namuose, tačiau nori ir toliau išlikti aktyvūs, pagerinti žaidimą, galės sportuoti su ryškiausiais NBA šeimos atstovais.

Ši treniruočių programa truks 30 dienų, kurių video bus galima rasti mobiliojoje aplikacijoje OWQLO.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)