Rungtynės bus draugiškos, o jose komandos kausis iki dviejų pergalių.

„Susitikti su Europos krepšinio grandų e-sporto komanda mums yra didelė garbė. Tikime, kad judame teisinga kryptimi ir sirgaliams padovanosime pergalę bei dar ne vieną įdomų susitikimą“, – teigia „CBet“ e-sporto ekipos vadovas Žygimantas Vingelis.

Verta pažymėti, kad „Panathinaikos“ e-sporto ekipos garbę gina ir buvęs profesionalus krepšininkas Brentas Petway, kuris 2015 metais buvo tapęs Graikijos čempionu, vilkėdamas pagrindinės PAO priešininkės Pirėjo „Olympiakos“ marškinėlius. Tais pačiais metais B. Petway kovėsi ir Eurolygos finale su Madrido „Real“, kur turėjo pripažinti varžovų pranašumą.

„Manau, kad smagiai praleisime laiką – to paties linkiu ir visiems žiūrovams. Suprantama, kad mums kaip komandai svarbu laimėti rungtynes, tačiau norime sirgaliams padovanoti ir pramogą“, – tikina „Panathinaikos“ e-sporto klubo kapitonas Ilias Grillias (slapyvardis Tarax).

Prieniečių esporto komandos kapitonas Mindaugas Norvilas, kalbėdamas apie susitikimą su Europos krepšinio milžinu, sakė: „Mums tai itin didelis įvertinimas. Nors tai bus tik draugiškas mačas, manau, esame pastebimi Europos e-sporto padangėje ir bandysime parodyti geriausia, ką mokame, bei iškovoti pergalę.“

Tiesioginę transliaciją tarp „CBet“ ir „Panathinaikos“ e-sporto komandų galėsite stebėti Prienų klubo „Facebook“ paskyroje nuo 20:00 val. Transliaciją rasite paspaudę čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)