Eurolygos naudingiausias žaidėjas pasirašė dvejų metų 7,7 mln. JAV dolerių vertės sutartį, praneša graikų leidinio SDNA apžvalgininkas George'as Zakkas.

Prieš koronaviruso epidemiją ir karantiną Sh. Larkinas demonstravo įspūdingą žaidimą – vidutiniškai per rungtynes pelnė po 22,2 taško, (52,9 proc. dvitaškiai, 50,9 proc. tritaškiai, 90,3 proc. baudos), atkovojo po 3,1 kamuolio, atliko po 4,1 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 25,8 naudingumo balus.

Jis taip pat yra rezultatyvumo per vienas rungtynes autorius – dvikovoje su Miuncheno „Bayern“ surinko 49 taškus.

Tokia sutartis leido Sh. Larkinui pakilti į geriausiai apmokamų Eurolygos žaidėjų sąrašo viršūnę, kur įsitaisę „Barcelona“ žvaigždė Nikola Mirotičius ir Maskvos srities „Chimki“ veidas Aleksejus Švedas.

Šių metų vasario 7 dieną amerikietis gavo Turkijos pilietybę ir galės atstovauti šios šalies rinktinei.

Eurolyga svarsto įvairius sezono pratęsimo scenarijus priklausomai nuo pandemijos situacijos pasaulyje.

„Jeigu negalėsime žaisti pagal esamą formatą, rinksimės finalo aštuonetą. Toks pats formatas turės būti ir Eurolygoje, ir Europos taurėje“, – sakė J. Bertomeu.

Eurolygos vadovas taip pat yra teigęs, jog nusprendus sezoną pratęsti, krepšininkai turėtų per tris dienas sugrįžti į savo komandas, dvi savaites karantinuotis, o tuomet vyktų trijų savaičių treniruočių stovyklos.

Eurolygos sezoną norima pabaigti iki liepos pabaigos.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)