Dabartinė R. Fernandezo sutartis su Madrido „Real“ klubu galios dar du sezonus, todėl ilgametis Ispanijos rinktinės narys yra linkęs kabinti sportbačius ant vinies būtent po dvejų metų – 2022-aisiais.

„Kai šis kontraktas baigs galioti, man jau bus 37-eri. Pasimėgausiu šiais dviem sezonais, nes jie turėtų būti paskutiniai. Suprantu, jog karjeros pabaiga jau arti.

Šiuo metu jaučiuosi gerai. Esu patenkintas savo komanda ir vaidmeniu joje. Kai matysiu, kad nebegaliu žaisti aukščiausiu lygiu, atsitrauksiu ir duosiu kelią jaunesniems“, – teigė R. Fernandezas.

Per karjerą net 10 medalių su Ispanijos rinktine iškovojęs triskart Europos ir dukart pasaulio čempionas pridūrė, jog nori sudalyvauti ir į 2021-uosius nukeltose Tokijo olimpinėse žaidynėse.

„Tikiuosi, jog kitais metais dar demonstruosiu gerą formą ir galėsiu keliauti į Tokiją. Norėjau žaisti šią vasarą, man tai būtų penktosios olimpinės žaidynės, bet dabar teks laukti.

Krepšinis yra mūsų gyvenimas, bet svarbiausia yra sveikata“, – sakė gynėjas, šį sezoną Eurolygoje per mačą vidutiniškai rinkęs po 8,1 taško, po 2 atkovotus kamuolius ir po 2 rezultatyvius perdavimus.

R. Fernandezas gina „Real“ garbę nuo 2012-ųjų. Prieš tai jis rungtyniavo Denverio „Nuggets“, Portlando „Trail Blazers“ ir Badalonos „Joventut“ ekipose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)