CSKA galva pareiškė, jog nė vienas Eurolygos klubas šiuo metu nemoka algų, o Maskvos ekipa labiausiai kenčia dėl nuostolių, kuriuos patiria vieni pagrindinių rėmėjų – avialinijų kompanija „Aeroflot“.

„Šiuo metu algų krepšininkams ir treneriams nemoka nė vienas Eurolygos klubas. Taip bus tol, kol žaidėjų sąjunga ir turnyro vadovybė suras kokią nors išeitį. Kol nebus priimti sprendimai, tol nebus jokių mokėjimų.

Mes daug metų bendradarbiaujame su „Aeroflot“ ir suprantame, su kokiomis problemomis susiduria ši avialinijų kompanija. Noriu būti optimistas dėl tolimesnio mūsų bendradarbiavimo, bet turiu būti realistas ir suprasti, jog bus sunku.

Šį sezoną išgyvensime, tačiau mūsų nuostoliai sieks apie 450 milijonų rublių (apie 5,5 mln. eurų). Prognozuoti kažką dėl kito sezono yra beveik neįmanoma“, – sake A. Vatutinas.

Anksčiau CSKA prezidentas yra užsiminęs, jog kitą sezoną komandai neišvengiamai teks mažinti savo biudžetą, o prie to prisidės ir papildomus iššūkius kelianti rublio vertė, kuri pastaruoju metu krinta.

Šeštadienio vakarą apie žaidėjams sustabdytus algų mokėjimus oficialiai patvirtino ir Tel Avivo „Maccabi“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)