„Taip, jis treniravosi visa jėga jau daugiau nei dvi savaites. Neplanavome jo leisti į Eurolygos rungtynes su Miuncheno „Bayern“, planavome išmėginti jį pirmiausiai Vieningoje lygoje. Jis nebuvo „Dievas“ treniruotėje, tačiau žaidė gerą krepšinį.

Po dvejų metų pertraukos bet kam sudėtinga grįžti į ankstesnį lygį, bet manau, kad jis gali žaisti ir padėti mums. Mūsų medikai atliko neįtikėtiną reabilitacijos darbą. Jis gavo gydymą Vokietijoje, Ispanijoje, prašėme konsultacijos ir gerai žinomų specialistų Lietuvoje bei Rusijoje. Manau, kad T. Mozgovas 70-80 proc. jaučiasi geriau nei 2018-2019 metų sezoną“, – sakė R. Kurtinaitis.

„Chimki“ buvo viena iš aktyviai dėl bilieto į atkrintamąsias varžybas kovojusių komandų. Prieš Eurolygos sezono sustabdymą dėl koronaviruso, R. Kurtinaičio auklėtiniai rikiavosi 7-oje turnyro lentelės vietoje.

Į atkrintamąsias varžybas patenka 8 komandos. Kauno „Žalgiris“ prieš sustabdant sezoną taip pat turėjo realius šansus prasibrauti į pirmąjį aštuonetą.

2016 metais vilkėdamas Klivlando „Cavaliers“ aprangą T. Mozgovas kartu su Saša Kaunu tapo pirmaisiais rusais istorijoje, laimėjusiais NBA aukso žiedą.

Vėliau aukštaūgis žaidė Los Andželo „Lakers“ ir Bruklino „Nets“ komandose, pateko į žaidėjų mainų karuselę.

Visą 2018–2019 metų sezoną T. Mozgovas dėl kojos traumos prasėdėjo ant Orlando „Magic“ atsarginių žaidėjų suolo, paskui grįžo į Europą, kur su vidurio puolėju rankomis sukirto „Chimki“ klubas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)