Italijos žiniasklaidoje sekmadienį pasirodė pranešimai apie Italijos vyriausybės svarstymus šiais metais neleisti žmonėms lankytis visose sporto varžybose. Šalies krepšinio čempionatas praėjusią savaitę buvo nutrauktas nepaskelbiant nugalėtojo.

E. Messina mano, jog tą patį teks daryti ir Eurolygos vadovams.

„Labai mažai šansų pratęsti sezoną. Sezonui pabaigti reikėtų bent 2 ar 3 mėnesių, o judėjimas Europoje bus ribotas dar kurį laiką. Net jei mačai vyktų be žiūrovų, sunku įsivaizduoti, kad 18 komandų galėtų judėti iš vienos šalies į kitą.

Turnyre nebuvo sužaista net dviejų trečdalių visų susitikimų, laiko juos sužaisti tiesiog nebus. Dabar apie tai galvoti nereikėtų. Šiuo metu yra svarbesnių dalykų nei krepšinis. Turime būti dėkingi medikams ir kitiems šiuo metu sunkiai dirbantiems žmonėms už jų pastangas“, – sakė E. Messina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)