S. Hernandezas, kuris vadovauja Argentinos nacionalinei komandai nuo 2015-ųjų, o taip pat ją treniravo 2005-2010 metais, bendraudamas su savo šalies žiniasklaida palygino savo ir Stambulo „Fenerbahče“ vairininko Željko Obradovičiaus algas.

„Rinktinė man visada bus pati svarbiausia, bet keliu sau tikslą išmėginti laimę ir užsienyje. Man yra 56-eri, todėl turiu dešimtmetį produktyvaus gyvenimo metų. Vienintelis dalykas, kurio per karjerą nepasiekiau – neužsidirbau pinigų.

Šiuo metu negalėčiau nusipirkti buto pagrindinėje Buenos Airės gatvėje, gyvenu 70 kvadratinių metrų bute. Nesiskundžiu, bet Obradovičius per dieną uždirba tiek, kiek aš per mėnesį. Esu buvęs svečiuose pas Sergio Scariolo... Su tokiais žmonėmis aš varžausi, kartais laimiu, kartais pralaimiu. Taip jau 15 metų.

Argentinos rinktinę treniravau trijuose pasaulio čempionatuose ir trejose olimpinėse žaidynėse, laimėjau olimpinį medalį, turiu 21 titulą ir esu tituluočiausias specialistas šalies lygoje. Argentina yra mano namai, bet kol dar turiu šansų, noriu išmėginti laimę Europoje“, – kalbėjo S. Hernandezas.

S. Hernandezo vadovaujami argentiniečiai praėjusių metų pasaulio čempionate iškovojo sidabrą.

Pasak pranešimų spaudoje, Ž. Obradovičius iki šiol per sezoną uždirbdavo po 3,3 mln. eurų. Tiesa, dabar „Fenerbahče“ serbui siūlo pratęsti sutartį sumažinant šį atlyginimą perpus – iki 1,65 mln. eurų per sezoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)