212 cm ūgio centras pastaruosius penkis sezonus praleido Pirėjo „Olympiakos“ gretose. Šiemet jis Eurolygoje vidutiniškai rinko po 10,3 taško, 8,2 atkovoto kamuolio ir 19,2 naudingumo balo.

Skelbiama, kad ketvirtą-penktą vietą su Tel Avivo „Maccabi“ klubu Eurolygos turnyro lentelėje besidalintis CSKA su 25-erių serbu susitarė dėl trejų metų sutarties.

Šį sezoną Maskvos komandos priekinę linijo sudarė Kyle'as Hinesas, Joelis Bolomboy, Johannesas Voigtmannas ir Kosta Koufos.

Savo ružtu nesnaudžia ir „Olympiakos“ ekipa. Ji yra nusitaikiusi į buvusį žalgirietį Keviną Pangosą, amerikietį puolėją Hassaną Martiną iš Podgoricos „Budučnost“ ir australą Ryaną Broekhoffą, kuris paskutinius dvejus metus atstovavo NBA klubui Dalaso „Mavericks“. Graikai jam pasiruošę mokėti net 800 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)