„Milanas yra mirusiųjų miestas. Galite eiti į parduotuvę ir ten laukti dvi ar tris valandas. Dabar jie pristatė aplikacijas telefone, su kuriomis galės stebėti žmonių judėjimą. Prieš savaitę grįžau iš Serbijos ir privalau tam tikrą laiką karantinuotis. Kitais sakant, negaliu išeiti į lauką“, – pasakojo A. Trinchieri.

Milanas ir visa Šiaurės Italija buvo pagrindinis koronaviruso židinys Italijoje. Šalis – viena labiausiai nukentėjusių pasaulyje nuo pandemijos. Penktadienį ryte čia užfiksuota beveik 19 tūkst COVID-19 aukų.

„Stengiuosi nežiūrėti į skaičius, žinote, kiekvienas gali juos interpretuoti savaip. Jei tai daryčiau aš, mane tai gniuždytų. Tai praeis, bet pandemiją reikia suvokti kaip žinutę. Žinutę, kaip mes gyvename šioje planetoje. Net dabar matau, kaip kiti elgiasi – kvailai ir neatsakingai. Čia, Italijoje, Amerikoje, Serbijoje... Daug kur panašiai“, – kalbėjo treneris.

A. Trinchieri sakė, kad jis bendrauja su savo žaidėjais: „Skambinu jiems, bet krepšinis yra paskutinis dalykas, apie ką kalbamės. Noriu žinoti, kaip jiems sekasi, kaip jie viską ištveria. Taip pat kalbu jiems, kad turėjome fantastišką sezoną, buvome geriausi bet kurioje lygoje ir tai padarėme kartu. Nesvarbu, kaip tai pasibaigs, viską prisiminsime“.

„Partizan“ buvo lyderė Adrijos ABA lygoje prieš sustabdant sezoną, o Europos taurės ketvirtfinalyje turėdama namų aikštės pranašumą turėjo susigrumti su Kazanės UNIKS.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)