Vykdomasis komitetas nutarė tęsti derybas su Eurolygos žaidėjų asociacija ir trenerių taryba. Taip pat ketinama toliau svarstyti įvairius alternatyvius scenarijus, kurie leistų atnaujinti Eurolygos ir Europos taurės sezonus.

Visa tai būtų daroma su sąlyga, kad žaidėjams ir visiems kitiems dalyviams būtų garantuotas visiškas saugumas.

Skelbiama, kad Eurolygos vykdomasis komitetas taip pat sprendžia, kaip galėtų sumažinti neigiamas susidariusios situacijos ekonomines pasekmes klubams, planuoja susitikimus su komandų vadovais nuotoliniu būdu.

Eurolygos sezonas sustabdytas dėl koronaviruso pandemijos.

Jei pasaulyje nebūtų susiklosčiusi minėta situacija dėl COVID-19 viruso, Kauno „Žalgiris“ penktadienį, balandžio 10 dieną, žaistų paskutines reguliariojo sezono rungtynes namie su Miuncheno „Bayern“ krepšininkais.

Sustabdžius Eurolygos pirmenybes, Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai turnyro lentelėje rikiuojasi per žingsnį nuo atkrintamųjų varžybų – 9 vietoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)