Nepaisant dar vienerių metų sutarties su „Fenerbahče“, K. Slouko ateitis Stambulo klube siejama su Ž. Obradovičiumi.

„Sklinda gandas, kad aš grįšiu į „Olympiakos“ arba žaisiu už „Panathinaikos“. Skaičiau ir girdėjau tokius scenarijus, tačiau viskas, ką žinau, yra garantuotas dar vienerių metų kontraktas su „Fenerbahče“. Žinoma, minčių visokių kyla. Jei treneris Obradovičius, kaip kalbama, paliks komandą, mano situacija taip pat gali pasikeisti“, – graikų laikraščiui „Ta Nea“ kalbėjo K. Sloukas.

Graikas taip pat pasakojo apie tai, kaip pandemija palietė „Fenerbahče“: „Akivaizdu, kad komandos draugai atsivežė koronavirusą iš Maskvos, kai buvome susitikę su „Chimki“.

Nežaidžiau tose rungtynėse, tačiau faktas, kad mes nerimavome. Problema buvo ignoruojama Turkijoje, lygoje buvo žaidžiama, lyg nieko nebūtų nutikę. Tikiuosi, visi liko sveiki“.

Primename, kad Turkijos krepšinio lyga buvo paskutinė Europoje, paskelbusi apie sezono stabdymą.

Eurolyga vis dar ketina atnaujinti sezoną, kai bus paskelbta karantino pabaiga, tačiau K. Sloukas turi savo nuomonę.

„Manau, kad žaisti vėl bus labai sunku, nes viskas užsitęsė ir tai daryti po pertraukos bus pavojinga. Viliuosi, kad Eurolygos sezonas taip pat bus atšauktas“, – teigė jis.

Šį sezoną nuolatinė Eurolygos finalo ketverto dalyvė „Fenerbahče“ strigo, tačiau sugebėjo prieš sustabdant sezoną pakilti iki 8 vietos, viena pozicija aukščiau nei Kauno „Žalgiris“.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)