Krepšininkas „Instagram“ socialiniame tinkle pasidalino akimirkomis iš pasivaikščiojimo Šanchajuje bei treniruočių salės.

Vienoje nuotraukoje D-Mo konstatavo, kad ne „Tesla“ automobiliai ar nauji „Iphone“ modeliai, o medicininės veido kaukės tapo paklausiausia preke.

D. Motiejūnas Lietuvą paliko kovo 15 dieną ir atvykęs į Kiniją turėjo 2 savaites praleisti karantine. Savo apartamentuose D-Mo laiko veltui neleido – šuoliukai, pratimai su savo kūno svoriu, specialūs greičio pratimai, pritūpimai, darbas su gumomis.

Tiesa, kol kas neaišku, kada ir ar apskritai D. Motiejūnas likusioje CBA sezono dalyje turės progą išbengti ant parketo. Mat kovo pabaigoje Kinijos valdžia priėmė naują sprendimą, kuris uždraudė komandinių sporto šakų sezonų pratęsimą.

Tai komplikuoja CBA lygos situaciją, kuri ruošėsi sezoną atnaujinti balandžio antroje pusėje.

Situaciją Kinijoje stebi dauguma krepšinio lygų likusiame pasaulyje, tad galutinis sprendimas gali turėti nemažą įtaką ir kitoms pirmenybėms.

Tikimasi, kad likusio CBA sezono likimas paaiškės balandžio antroje pusėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)