Šį laišką gavęs tinklalapis „Krepšinis.lt“ dalinasi neredaguota jo kopija.

„Sveiki Kolegos, ir ne kolegos,

man labai liūdna, kad musu tarpe yra gudresnių už gudrius. Mes visi buvome prie bendro stalo sutarę, kad laikysimės vieningos pozicijos dėl atlyginimų krepšininkams mokėjimo. Deja, Pasvalys ir Utena nusprendė pabūti gudresniais.

Kreipiuosi į Jus Pasvaly, ir Utena. Kam reikėjo pasisakyti už bendrą poziciją prie posėdžių stalo? Jei Jūs netaupote rėmėjų bei miesto paramos (o tai yra miestiečių pinigų) yra Jūsų reikalas, tai tik parodo, kad Jūs savo lėšų į krepšinį nededate…. o tik leidžiate svetimus finansus.

Jei aš būčiau laužęs susitarimus, ir bandęs su man reikalingais krepšininkais tartis, tai būčiau padaręs taip, kad kad nei agentai, nei visi Lietuvos krepšininkai nebūtų to sužinoję. Dabar Jūs mus visiem likusiem „pakišote kiaulę“.

Visus Jus krepšinio aikštelėje laikiau priešininkais, o už aikštelės ribų kolegomis, tai nuo šiol Jūs Utena bei Pasvaly nebesate kolegos, o tik priešininkai iš kažkur. Klaipėdoje tikrai nebesate laukiami“, – rašoma laiške.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, kovo 13-ąją vykusiame LKL posėdyje, kuriame buvo nuspręsta nutraukti lygos sezoną, komandos sutarė nutraukti atlyginimų mokėjimą tą pačią dieną.

Pranešama, kad nei žodinio nei rašytinio susitarimo komandos nesudarė, todėl „Juventus“ ir „Pieno žvaigždės“ ne tik mokėjo žaidėjams atlyginimus iki balandžio, bet dar ir susitarė dėl kompensacijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)