Į „Jeep“ areną atvyko „Stiprūs kartu“ laidos vedėjas Gabrielius Liaudanskas-Svaras. O jam, su vandens transportavimu medikams, padėjo klubo valdybos pirmininkas Adomas Bužinskas, valdybos narys Valdas Benkunskas, „Ryto“ administracijos darbuotojai bei projekto savanoriai.

„Ryto“ valdybos pirmininkas Adomas Bužinskas sako, kad visi matome, kaip Lietuvos medikai stengiasi dėl kiekvieno iš mūsų saugumo, tad padėti jiems turime ir mes.

„Sostinės klubas nusprendė padovanoti turimas vandens atsargas mūsų sunkiai dirbantiems medikams. Tikimės, kad ši maža mūsų pagalba bent truputį prisidės prie jų labai svarbaus indėlio dėl mūsų gyvybių“, – teigia A. Bužinskas.

„Stiprūs kartu“ savanoriai primena, kad informacijos apie žmones, kuriems karantino metu reikalinga pagalba, laukia trumpuoju telefono numeriu 1827 arba www.stipruskartu.lt.

„Stiprūs kartu“ yra Šaulių sąjungos Pelėdų būrio iniciatyva, įgyvendinama su renginių organizavimo įmone „Pirmoji Kava“, Lietuvos skautais ir kitais partneriais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)