27-erių puolėjas pats turi žaidimo Eurolygoje patirties, kadangi anksčiau vilkėjo savo gimtinės Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Bambergo „Brose“ (Vokietija) klubų marškinėlius.

Ir nors dabar Eurolygos sprendimai jam asmeniškai nebėra aktualūs, išsakyti savo nuomonės serbas nesibodi.

„Aiškėja, kad sezonas gali tęstis liepą ar rugpjūtį, bet žvelgiant iš žaidėjų požiūrio taško, tame nėra jokios logikos. Dabar du ar tris mėnesius nesitreniruosime, kadangi izoliavomės kaip ir visi žmonės. Galbūt karantinas užtruks dar ilgiau. Ir tuomet kai kuriems mūsų teks žaisti po trejas rungtynes per savaitę. Tai – krepšinio savižudybė, ir taip galvoju ne aš vienas, daug krepšininkų mano tą patį“, – pareiškė L. Mitrovičius.

Šią temą jis gvildeno ir socialiniame tinkle bendraudamas su savo tautiečiu Nemanja Nedovičiumi iš Milano „Olimpia“ (Italija) klubo – žaidėjų nuomone, įtemptas turnyras iškart po ilgos priverstinės pauzės smarkiai išaugintų traumų riziką.

„El Pais“ ketvirtadienį pranešė, neva Eurolyga svarsto turnyro viename mieste scenarijų, pagal kurį, po dviejų savaičių pasiruošimo komandos vasarą susiburtų į vieną vietą ir užbaigtų sezoną visa apimtimi – su likusiais 6 reguliaraus sezono turais, atkrintamosiomis varžybomis ir finalo ketvertu.

Tokiu atveju žaisti ekipoms tektų padidinta sparta – kas kelias dienas. Galimais tokio turnyro šeimininkais laikomi Stambulas (Turkija), Atėnai (Graikija) ar Maskva (Rusija), kur netrūksta nei tinkamų arenų, nei viešbučių.

Tiesa, Eurolygos prezidento Jordi Bertomeu dešinioji ranka Eduardas Scottas „El Pais“ pažymėjo, jog svarstomos ir kitos alternatyvos dėl sezono tęsinio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)