Šią žinią ESPN patvirtino pats J. Jacksonas.

Informuojama,kad LaMelo itin patiko rungtyniauti šioje Australijos komandoje, įspūdį paliko ir „Hawks“ fanai. Amerikiečiai pasinaudojo proga klubo savininkų grupės skilime ir jį nusipirko.

„Pačiam LaMelo tai buvo fantastiška patirtis, Australijoje jis buvo sutiktas išskėstomis rankomis. Ir kai išgirdome apie galimybę, klubą nusprendėme įsigyti. Mes skirsime dėmesį vietos krepšinio bendruomenei, tačiau, bet kuriuo atveju, LaMelo prioritetas bus karjera NBA lygoje“, – dėstė J. Jacksonas.

Šį sezoną L. Ballas Australijos elitinėje krepšinio lygoje sužaidė 12 rungtynių, tačiau jį sustabdė pėdos trauma. Vidutiniškai per susitikimą jis pelnė po 17 taškų, atkovojo po 7,5 kamuolio ir atliko po 7 rezultatyvius perdavimus.

Pagal NBA taisykles 18-metis LaMelo šiemet automatiškai patenka į naujokų biržą. Bent jau ESPN jam prognozuoja antrą šaukimą.

Elitinėje krepšinio lygoje jau rungtyniauja vyresnis LaMelo brolis Lonzo.

2018-aisiais LaMelo kartu su kitu savo broliu LiAngelo kurį laiką atstovavo Prienų „Vytautui“ ir čia filmavosi dokumentiniame seriale apie savo šeimą.

Australijos krepšinio lygos sezonas anksčiau laiko (finalo serijos metu) buvo nutrauktas dėl koronaviruso pandemijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)