Prieš kovo vidurį sustabdžius Eurolygos sezoną ir nutraukus LKL čempionatą krepšinio sirgaliai liko ne tik be Kauno „Žalgirio“ rungtynių: profesionalus sportas apskritai dingo iš karantino sukaustyto pasaulio.

„Green White Boys“ nusprendė atsiradusį laisvą laiką skirti savanorystei, ne vienas tapo kraujo donoru.

„Sezonas teoriškai mums dar nesibaigė, bet mintyse jau susitaikėm, kad komandą palaikyti galimybių gyvai nebus. Todėl atsiradusį laisvą laiką stengėmės išnaudoti padėdami žmonėms realiais darbais ir taip kovoti prieš visų bendrą priešą.

Savanoriaujame Šaulių sąjungoje, padedame „Maisto bankui“, perkame ir nešame maistą senyvo amžiaus ir rizikos grupėse esantiems žmonėms. Taip pat aukojame kraują, kurio dabar labai trūksta.

Geri darbai bus tęsiami ir toliau. Tikimės, kad savo pavyzdžiu užkrėsime ir kitus. Žalgiris jungia ir vienija daugybę skirtingų žmonių, mes esame bendruomenė, o tokiose situacijose išlaikyti bendruomeniškumą yra labai svarbu.

Kiekvienas turime pagalvoti, kaip galime padėti jautriausioms socialinėms grupėms. Skatiname jungtis ir savanoriauti, aukoti medikams bei nevyriausybinėms organizacijoms.

Tikimės, kad virusas netrukus bus įveiktas ir su visais susitiksime tribūnoje“, – rašoma grupuotės feisbuko paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)