Lietuvos atstovai dėmesio centre neatsidūrė, tačiau pirmąją dvidešimtuko vietą užėmė Madrido „Real“ kontrataka rungtynėse su Kauno „Žalgiriu“.

2013-2014 metų sezono rungtynėse namuose „Real“ triuškino „Žalgirį“, o paskutinėmis sekundėmis surengė įspūdingą ataką, kuri prasidėjo nuo nesėkmingų Artūro Gudaičio epizodų.

Tuometinis „Žalgirio“ aukštaūgis po pramesto tritaškio veržėsi link krepšio, tačiau jo metimą blokavęs Salahas Mejri netrukus atliko perdavimą per nugarą, o greitą ataką pabaigė efektingu dėjimu.

Sauliaus Štombergo treniruojamas „Žalgiris“ 2014-ųjų vasarį vykusį mačą pralaimėjo 72:108.

Taip buvo pakartotas didžiausio „Žalgirio“ pralaimėjimo Eurolygoje rekordas – 2001-2002 metų sezone 36 taškų skirtumu (90:54) kauniečius sutriuškino ir Bolonijos „Virtus“.

Didžiausias visų laikų „Žalgirio“ pralaimėjimas Europos turnyruose buvo užfiksuotas 1995-1996 metų sezone, kuomet išvykoje prieš Salonikų PAOK buvo pralaimėta net 59:104.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)