Šalies pirmenybės dėl koronaviruso grėsmės buvo sustabdytos nuo kovo 13-osios iki kovo 30 dienos, tačiau pirmadienį lyga išplatino pranešimą, kad vienbalsiu sprendimu klubų atstovai pritarė čempionato nutraukimui dėl force majeure aplinkybių.

Tam turi pritarti šalies krepšinio federacija ir Sporto ministerija. Tiesa, kol kas nenuspręsta, ar tokiu atveju bus skelbiami čempionai. Taip pat lyga turės apsispręsti dėl ją paliekančių ir iš žemesnės lygos kylančių komandų.

Kitą vertus, nepaisant klubų nutarimo, Graikijos žaidėjų sąjunga į šią naujieną sureagavo savo pranešimu, kuriuo ragina čempionatą pratęsti vėliau atsiradus galimybei, net jei reikėtų žaisti birželio ar liepos mėnesį.

Iki lygos sustabdymo čempionate pirmavo Atėnų „Panathinaikos“ ekipa, antra rikiavosi Jono Mačiulio atstovaujama Atėnų AEK komanda.

Toks sprendimas neturėjo nustebinti Jono Mačiulio, kuris Delfi portalui prieš savaitę teigė, kad čempionato nutraukimas būtų logiškas sprendimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)