Nors pati ekipa oficialiaus pranešimo dar neišplatino, žurnalistas George Zakkas paviešino ir infekuotųjų pavardes. Tai – graikas Kostas Sloukas, čekas Janas Vesely ir turkai Ahmetas Duverioglu bei Cenkas Renda.

Paskutinį mačą vietinėje lygoje „Fenerbahče“ žaidė su Bursos „Tofaš“ klubu (84:75). Pastarojo žaidėjai jokių koronaviruso simptomų kol kas nejaučia.

Turkijos krepšinio lyga (BSL) buvo vienintelė krepšinio lyga Europoje, kur nepaisant koronaviruso pavojaus vyko rungtynės. Čempionatas sustabdytas tik prieš porą dienų po to, kai lygos žaidėjai ir treneriai atvirai pareiškė, kad nėra saugu žaisti net ir už uždarų durų bei kėlė klausimą, kodėl BSL kovos tebevyksta.

Kiek anksčiau koronavirusas buvo nustatytas 29-erių metų Madrido „Real“ puolėjui iš JAV Trey'ui Thompkinsui.

Primename, kad jeigu bus atnaujintas Eurolygos reguliarusis sezonas, „Fenerbahče“ 31-ame ture dar turėtų svečiuotis ir pas Kauno „Žalgirį“. Abi komandos yra turnyro lentelės kaimynės: turkai (13/15) – aštunti, lietuviai (12/16) – devinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)