Dėl koronaviruso grėsmės neribotam laikui sustabdžius tiek Eurolygą, tiek ir VTB lygą CSKA nusprendė išbandyti savo jėgas tarpusavyje.

Skirtumas tarp į dvi komandas padalintų CSKA žaidėjų 30 taškų žymą pasiekė jau antrame kėlinyje (21:52) ir intrigą į Maskvos areną taip ir nebesugrįžo.

M. Jamesas su 26 taškais (4/9 dvitaškiai, 4/6 tritaškiai, 6/6 baudos) buvo rezultatyviausias mačo dalyvis. 12 taškų „Mėlyniesiems“ pridėjo Ronas Bakeris.

Nugalėtojams Darrunas Hilliardas pelnė 19 taškų, Danielis Hackettas – 16, Johannesas Voigtmannas – 15 (3/5 tritaškiai, 10 atk. kam.), Michailas Kulaginas – 13 (3/5 tritaškiai), Kyle'as Hinesas ir Ivanas Uchovas – po 11 taškų.

Primename, kad jeigu bus atnaujintas Eurolygos reguliarusis sezonas, CSKA priešpaskutiniame ture dar turėtų svečiuotis ir pas Kauno „Žalgirį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)