M. Kasapoglu trečiadienį susitiko su šalies futbolo, krepšinio ir tinklinio federacijos vadovais, kad aptartų koronaviruso protrūkį šalyje ir kokią įtaką jis padarys lygoms. Po diskusijos nuspręsta sustabdyti sezoną jį atidedant. Kiek truks pertrauka, kol kas neaišku.

Praėjusią savaitę garsūs BSL lygos krepšininkai ir treneriai kalbėjo apie tai, kad reikia nutraukti nacionalinį čempionatą.

„Anadolu Efes“ žvaigždė Shane'as Larkinas socialiniuose tinkluose rašė, kad nėra saugu žaisti ir už uždarų durų bei kėlė klausimą, kodėl Turkijos lyga vis dar vyksta.

„Fenerbahče“ gynėjas Bobby Dixonas „Twitter“ paskyroje teigė: „Sveikata yra svarbiausia, ką turime. Pasielkime teisingai. Tai neverta jokios rizikos“.

„Anadolu Efes“ strategas Erginas Atamanas išreiškė viltį, kad sezonas bus nukeltas, o „Fenerbahče“ vedlys Željko Obradovičius sakė, kad dabar „kalbėti apie krepšinį yra gana sudėtinga“.

Šioje lygoje grumiasi ir Šarūnas Vasiliauskas, lietuvis vilki „Gaziantep“ klubo marškinėlius.

Turkijos BSL lygoje pirmauja „Anadolu Efes“ (21-2), antra – „Pinar Karsiyaka (20-3), trečia – „Fenerbahče“ (18-5).

Turkijoje jau užfiksuotas 191 koronaviruso atvejis, 2 žmonės mirė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)