Panevėžio „Lietabelis“, o vėliau ir Vilniaus „Rytas“ antradienį kreipėsi į sirgalius ir prašo jų supratimo ir solidarumo.

Mat įsigiję klubų sezono abonementus ar bilietus į artimiausias komandos rungtynes reginio, už kurį sukomėti pinigai, nesulauks: LKL pirmenybėse finišas paskelbtas praėjusį penktadienį, o galutinė komandų rikiuotė nustatyta sužaidus 24 turus.

„Nors dėl ekstremalios situacijos nepavyko sužaisti visų planuotų rungtynių, tikimės Panevėžio „Lietkabelio“ sirgalių ir abonementų turėtojų solidarumo bei supratingumo. Dėkojame jums už komandos palaikymą, o 2019–2020 m. sezone, o abonementų turėtojams pažadame pasiūlyti specialias naujo sezono narysčių kainas“, – feisbuke žadėjo „Lietkabelis“.

Apie pinigų grąžinimą įsigijusiems bilietus į rungtynes užsiminė „Rytas“, tačiau tą bus galima padaryti tik nuo rugpjūčio.

„Prašome jau įsigytus bilietus į rungtynes panaudoti kito sezono rungtynėms. Jūsų turimi bilietai galios į kito sezono rungtynes su komanda, į kurios rungtynes bilietus esate įsigyję.

Visgi norintiems grąžinti bilietus, galėsime pasiūlyti tai atlikti „Tiketos“ kasose arba internetinėje svetainėje nuo rugpjūčio 1 d., kadangi dėl anksčiau pasibaigusio sezono netekome tiesioginio pajamų šaltinio“, – skelbė „Rytas“.

Klubas turėjo naujienų turintiems „Ryto“ abonementus.

„Kaip ir Jūs, taip ir mes likome be rungtynių. Šio sezono nariams pažadame, kad galėsite pirmieji pratęsti narystes kitam sezonui už specialią kainą.

Pratęsiantiems narystes papildomai padovanosime dovanų kuponą, kurį galėsite panaudoti įsigyjant klubo atributiką arba bilietus į rungtynes savo artimiesiems. Kupono suma bus lygi 25 proc. šio sezono narystės kainos sumos“, – žada „Rytas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)