Finalo serijoje iki trijų pergalių titulą ginantys Perto „Wildcats“ 2-1 pirmavo prieš reguliaraus sezono nugalėtojus Sidnėjaus „Kings“.

Ketvirtos ir galbūt lemiamos rungtynės už uždarų durų penktadienį turėjo vykti Perte. Baimindamasi dėl komandos atstovų sveikatos, „Kings“ nepanoro keliauti į Vakarų Australiją.

Tačiau kol kas neaišku, ar Sidnėjaus ekipai tai kainuos čempionų trofėjų. NBL vadovybė pažadėjo per 48 valandas apsispręsti, kaip derėtų traktuoti galutinius pirmenybių rezultatus susiklosčius tokiai situacijai.

„Abi komandos buvo fantastiškos. „Kings“ visą sezoną pirmavo turnyro lentelėje, „Wildcats“ lyderiavo finalo serijoje. Šiaip ar taip sezonas buvo vienas geriausių per visą istoriją“, – teigė lygos vadovas Larry Kestelmanas.

„Kings“ gretose rungtyniavo buvęs Vilniaus „Ryto“ legionierius Bradas Newley, taip pat ilgametė NBA žvaigždė Andrew Bogutas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)