Dėl koronaviruso grėsmės bent jau iki balandžio 11 dienos sustabdytas Eurolygos turnyras, penktadienį nutrauktas LKL čempionatas, o nežinia kada kitas rungtynes turėsiantis „Žalgiris“ paleido žaidėjus atostogoms.

Pirmadienį klubas „Instagram'e“ pasidalino jausminga žinute savo sirgaliams.

„Visi norėtume, kad šiuo metu žaistume, tačiau tokiais laikais turime rodyti vienybę, gerumą ir užuojautą. Grįšime į žaidimą, kurį visi taip mylime.

O iki tol, likite namuose ir pasirūpinkite savo artimaisiais, o žaliai baltas „Žalgiris“ grįš stipresnis nei buvo bet kada“.

Nors klubas žaidėjus išleido atostogų, J. Landale'as buvo vienintelis iš „Žalgirio“ legionierių, pasinaudojusių proga palikti Lietuvą. Delfi žiniomis, visi kiti keturi komandos užsieniečiai – amerikiečiai Zachas LeDay, Nigelis Hayesas, K.C. Riversas ir Thomas Walkupas pasiliko Kaune ir kol kas apie savo norus išvykti klubo darbuotojams nėra užsiminę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)