„Fenerbahče“ strategas pasveikino abi komandas, stojusias į kovą pasaulinės pandemijos fone.

„Labai sunku kalbėti apie krepšinį, kai kiekvieno galvoje – visai kitos mintys. Tai vienintelis mano komentaras apie šias rungtynes, kurį aš galiu duoti.

Sveikinu žaidėjus. Tiek savo ekipos, tiek „Tofaš“. Jie sužaidė labai rimtą mačą.

Žiūrėsime, kas nutiks per artimiausias dienas“, – kalbėjo Ž. Obradovičius.

Turkijos aukščiausioji krepšinio lyga yra viena iš trijų Europoje, kuri dar nėra sustabdžiusi čempionato. Pirmenybių nėra sustabdžiusi Anglijos BBL lyga ir Rusijos „Superlyga“ (antra pagal pajėgumą Rusijoje).

Dalis Turkijos lygos krepšininkų neigiamai atsiliepė apie tolimesnes čempionato kovas augant koronavirusu užsikrėtusiųjų skaičiui. Šioje šalyje vien sekmadienį nustatyti 6 nauji atvejai.

Tuo metu, kai visos pagrindinės Europos ir pasaulio krepšinio lygos sustabdė arba apskritai užbaigė (kaip LKL) savo čempionatus dėl koronaviruso pavojaus, Turkijos pirmenybių organizatoriai į susidariusią situaciją reaguoja kiek kitaip. Priimtas sprendimas kol kas turnyro nestabdyti, tačiau žaisti mačus be žiūrovų.

Laikantis saugumo priemonių, prieš, per ir po rungtynių krepšininkai vienas kitam nespaudė rankų ir nesumušė delnais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)