Amerikiečių strategas šeštadienį informavo savo auklėtinius Atėnuose, kad šiais metais ketina vėl treniruoti studentų komandą, tačiau baigtų Eurolygos sezoną, jei šis būtų pratęstas, praneša „CBS Sports“

Dėl koronaviruso protrūkio sustabdžius krepšinio lygas Europoje, R. Pitino grįžo į JAV, pas savo šeimą, kur dar turėjo darbinį pokalbį su viena studentų komanda.

Atėnų „Panathinaikos“ stratego vardas siejamas su Niujorko „Iona“ koledžo komanda.

„Mane tai sujaudino. Savo krepšinio kelionę pradėjau Manhatane. Dabar turiu galimybę ją pabaigti Niu Rošelyje. Kai buvau Graikijoje, ilgėjausi darbo koledže. Grįžau ten, kur pradėjau. Tai nuostabiausias jausmas pasaulyje“, – leidiniui teigė R. Pitino.

Treneris turi su „Panathinaikos“ sutartį ir kitam sezonui, tačiau jei amerikietis išreikštų norą komandą palikti, klubas kliūčių nesudarys.

Tai taip pat gali lemti R. Pitino ateitį su Graikijos nacionaline ekipa, kuriai jis turėjo vadovauti olimpinės atrankos turnyre. Graikai birželio pabaigoje kovos dėl bilieto į Tokijo olimpiadą.

Asmeninėje „Twitter“ paskyroje Atėnų ekipos strategas tarsi atsisveikino: „Tikiuosi, Eurolygos sezoną baigsime. Man buvo brangi patirtis treniruojant PAO ir žaidėjus. Atminsiu tai visą gyvenimą. Tikiuosi, kad mes rasime virusio vakciną ir greitai pasveiksime“.


Kaip koronavirusas koreguoja 2020 metų sporto renginius:

RenginysStatusasData
OlimpiadaPlanuojama vykdyti07.24-08.09
Europos futbolo čempionatasPaaiškės 03.1706.12-07.12
UEFA Čempionų lygaAtidėta pagal situacijąIki 05.30
Anglijos „Premier“ lygaSustabdyta iki 04.04Iki 05.17
Ispanijos „La Liga“Sustabdyta iki 03.26Iki 05.24
EurolygaAtidėta iki 04.11Iki 05.25
"Betsafe-LKL" lygaPaskelbta pasibaigusi
NBA lygaSustabdyta iki 04.13Iki 06.21
Olimpinės atrankos turnyras KaunePlanuojama vykdyti06.23-06.28


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)