Kaip savo pranešime skelbia lyga, LKL administracija negali vienašališkai priimti sprendimų dėl svarbiausių lygos klausimų. LKL yra 10-ties klubų asociacija, lygą valdo ir svarbiausius sprendimus priima LKL valdyba, kuriai priklauso 12 narių: po vieną atstovą iš kiekvieno klubo, taip pat LKL generalinis direktorius ir LKL prezidentas.

Bet kokiu atveju, LKL administracija stebi situaciją ir laukia Vyriausybės sprendimų dėl susidariusios padėties. LKL laikysis Vyriausybės nurodymų.

Šiandien, ketvirtadienį, Vyriausybė rengia specialų posėdį, kuriame bus svarstoma, kokių priemonių imtis norint sustabdyti koronaviruso plitimą.

Neatmetama galimybė, kad bus priimtas sprendimas drausti visus renginius, kuriuose susirenka daugiau nei 100 žmonių.

Primename, kad virusą diagnozavus Rudy Gobertui sprendimą laikinai stabdyti NBA lygos sezoną priėmė šios lygos generalinis komisaras Adamas Silveris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)