Sostinėje 2016/2017 sezone žaidęs D. Loganas šiuo metu atstovauja Trevizo „De'Longhi“ ekipai, pernai pusę sezono „Ryte“ praleidęs D. Suttonas – „Happy Casa Brindisi“ klubui.

Italija yra labiausiai praėjusių metų pabaigoje Kinijoje atsiradusio koronaviruso paveikta šalis Europoje. Naujų užsikrėtimo atvejų skaičius Italijoje sparčiai augo ir dabar yra didesnis nei 9 tūkstančiai, o mirties atvejų skaičius šiuo metu yra 463.

Visoje šalies teritorijoje nuo antradienio ribojamos visos kelionės ir draudžiami visi vieši susibūrimai, vyriausybei pritarus griežtoms karantino priemonėms naujojo koronaviruso plitimui stabdyti. Vestuvės ir laidotuvės uždraustos daugiau kaip trims savaitėms, barams ir restoranams nurodyta darbą baigti 18 val., o premjeras ragina žmones „likti namie“.

Beprecedentės priemonės, galiosiančios iki balandžio 3-iosios, pagal vėlai pirmadienį pasirašytą įsaką taikomos visoje daugiau kaip 60 mln. gyventojų turinčioje šalyje. Iki šiol buvo izoliuoti tik keli, labiausiai nuo viruso nukentėję šiauriniai regionai aplink Milano ir Venecijos miestus.

Į daugiau kaip 100 valstybių ir teritorijų išplitęs naujasis virusas jau nusinešė 4 011 gyvybių. Užsikrėtimo atvejų yra daugiau kaip 110 tūkstančių.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)