Pirmajame kėlinyje Evaldas Kairys ieškodamas, kam atiduoti kamuolį, perdavė jį ne komandos draugui, o treneriui. Užribyje kamuolį sugavęs D. Adomaitis į krepšį mesti nesiryžo ir atliko perdavimą po krepšiu buvusiam Mindaugui Girdžiūnui.

Prisiminęs šį kuriozą, treneris spaudos konferencijoje plačiai nusišypsojo.

„Perdavimą daviau! Laisvas stovėjo Girdžiūnas. Įsivaizduokite, jeigu jei būčiau pataikęs. Nesusišnekėtume. Ne, linksma. Turi būti to gero jausmo. Tai yra žaidimas, reikia juo mėgautis.

Reikia turėti gerus momentus, bet visada reikia ir susikaupimo. Nesusikaupimas baigiasi klaidomis arba traumomis. Tai yra pagrindiniai dalykai, dėl kurių susikaupimo reikalaujame nuolat.

Bet Evaldo perdavimas buvo geras“, – šypsojosi D. Adomaitis.

Pats perdavimą vietoje metimo pasirinkęs treneris kalbėdamas apie pergalės priežastis akcentavo kamuolio pasidalinimo svarbą.

„Labai gerai dalinomės kamuoliu. Varžovai keitė gynybos sistemas, kartais mus tai išmušė iš vėžių, bet kamuoliu vis tiek dalinomės gerai“, – džiaugėsi D. Adomaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)