Eurolygos 29-o turo rungtynės tarp Tel Avivo „Maccabi“ ir Vitorijos „Baskonia“ kovo 12 dieną gali vykti neutralioje arenoje dėl koronaviruso protrūkio, teigia Izraelio klubas.

„Pastaruoju metu kyla daug iššūkių ir mes atidžiai stebime situaciją ir galimą jos poveikį rungtynėms, kurios turėtų vykti Izraelyje“, – teigiama klubo pranešime žiniasklaidai.

Kaip teigia portalas sport5.co.il, „Baskonia“ gali būti neįleista į Izraelį vadovaujantis saugumo priemonėmis, nustatytomis Izraelio Sveikatos ministerijos.

Pagal kovo 6 dienos informaciją, Ispanijoje nuo koronaviruso mirė 5 žmonės, o užsikrėtusiųjų yra mažiausiai 345.

Teigiama, kad abi komandos gali susitikti neutralioje teritorijoje – Kipre, Graikijoje arba Serbijoje.

Penktadienį vakare „Maccabi“ Belgrade žaidžia su „Crvena Zvezda“, o „Baskonia“ – namie su Berlyno ALBA.

Prieš prasidedant 28-am turui Tel Avivo ekipa turnyro lentelėje užima 4 poziciją (19-8)ir yra rami dėl vietos atkrintamosiose varžybose, o Vitorijos komanda rikiuojasi 13-a (11-16).

„Maccabi“ kovo 19 dieną taip pat namie žais su Sankt Peterburgo „Zenit“, kovo 24 dieną Maskvoje – su CSKA, o kovo 26 dieną savo arenoje – su Kauno „Žalgiriu“.

Š. Jasikevičiaus auklėtiniai su „Baskonia“ turėtų susigrumti kovo 20 dieną Valensijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)