Maskviečių pranašumas ėmė ryškėti pirmo kėlinio viduryje – spurtu 12:0 į priekį šovę svečiai perėmė iniciatyvą ir prieš didžiąją pertrauką jau turėjo 15 taškų pranašumą (46:31).

Ir po didžiosios pertraukos aikštės šeimininkai nerado priešnuodžių galingai žaidžiantiems varžovams, o skirtumas šoktelėjo iki 18 taškų (57:39).


Paskutinis kėlinys, esant 24 taškų skirtumui tarp komandų, buvo tik formalumas. CSKA pademonstravo čempionišką žaidimą ir dvikovos pabaigoje visiškai sugniuždė Graikijos čempionus.

Svečiai pranoko Graikijos čempionus kovoje dėl atšokusių kamuolių 44:32 ir buvo taiklesni visose statistinėse kategorijose.


Atėnų komanda per 7 paskutines rungtynes iškovojo tik vieną pergalę. Tai skaudžiausias ir didžiausiu skirtumu patirtas „Panathinaikos“ pralaimėjimas.

„Panathinaikos“ žvaigždė Nickas Calathesas po šios liūdnos jo komandai dvikovos pakilo į antrąją vietą visų laikų Eurolygoje pagal rezultatyvius perdavimus. Jis aplenkė savo buvusį komandos draugą Dimitrį Diamantidį, kuris 2016 metais baigė karjerą su 1255 rezultatyviais perdavimais.

Dabar N. Calatheso sąskaitoje 1260 rezultatyvių perdavimų, o pirmoje sąrašo vietoje pagal šį statistinį rodiklį yra „Olympiakos“ kapitonas Vassilis Spanoulis (1516).

CSKA prieš tai šią savaitę namie 86:78 nugalėjo Sankt Peterburgo „Zenit“.

Kitą savaitę CSKA laukia dvikova namų arenoje su Berlyno ALBA, o „Panathinaikos“ žais Stambule su „Fenerbahče“.

„Panathinaikos“: Deshaunas Thomas 12, Nickas Calathesas (7 rez.p.) 10, Ioannis Papapetrou ir Konstantinos Mitoglou po 9.

Maskvos CSKA: Darrunas Hilliardas 21 (0/3 dvitaškiai 5/6 tritaškiai, 6/6 baudos), Mike'as Jamesas 18, Kyle'as Hinesas 13 (8 atk.k.), Howardas Sant-Roosas 11, Johannesas Voigtmannas 10.

Eurolygos turnyro lentelė po ketvirtadienio rungtynių:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)