Mat viena „Ryto“ klubo atstovių pastebėta sportuojanti Kauno „Žalgirio“ verslo klubo nariams skirtoje treniruotėje.

„Situacija apie kurią su klubu jau buvo kalbėta. Reakcija netinkama.

Žmogus, kuris pasitikėjimo jausmo nekėlė nuo pirmų dienų.

Kokioje paralelinėje visatoje gyvename, jog klubo komercijos direktorė leidžia sau taip elgtis? Galima prisiminti ir tai, jog direktorė savo darbo vietą Vilniuje palieka anksčiau, kad spėtų į kauniečių rungtynes Eurolygoje (gi turint abonementą, negali praleisti).

Kaip klubas gali kilti, kai tokios pozicijos darbuotojas elgiasi taip? Žalgirio verslo klubo narė... Ne pirmas šio žmogaus didelis paslydimas, išvada viena – jos turi nelikti Ryto klube“, – rašo „B Tribūna“ savo grupuotės feisbuko paskyroje.

Kauno „Žalgirio“ klubas trečiadienį išplatino žinutę apie verslo klubo nariams rengiamas treniruotes, o nuotraukose matyti ir sportuojanti „Ryto“ komercijos direktorė.

Tiesa, vėliau nuotraukų galerija buvo koreguota ir neliko sportuojančios A. Ginelevičienės kadro. Ji „Ryto“ administraciją papildė 2019-ųjų rugpjūtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)