Išankstinės dovanos ketvirtadienį savo 44-ąjį gimtadienį švęsiančiam Šarūnui Jasikevičiui nesutikusio įteikti Željko Obradovičiaus auklėtiniai žalgiriečius paliko aštuntoje vietoje.

Taškas į tašką vykusioje dvikovoje serbai galėjo išplėšti pratęsimą, bet paskutinės atakos metu Stratos Perperoglou mestas tritaškis tikslo nepasiekė.

Šeimininkų gretose vienintelis Nikola Kaliničius surinko dviženklį taškų kiekį – 10. Po 9 taškus pridėjo Nando de Colo ir Derrickas Williamsas.

Svečiams po 14 taškų pelnė amerikiečiai Lorenzo Brownas ir Kevinas Punteris.

Įdomu, kad pirmąjį komandų mačą 68:56 laimėjo „Crvena Zvezda“.

Lenktynės dėl vietos Eurolygos atkrintamosiose šį sezoną – kaip niekada įtemptos. Net ir šešis iš pastarųjų septynių mačų laimėjęs Kauno „Žalgiris“ šiuo metu dalinasi 8-11 vietas su dar trimis klubais – Maskvos srities „Chimki“, Valensijos „Basket“ ir Pirėjo „Olympiakos“ (visi po 12/15).


Primename, kad ketvirtadienį žalgiriečiai svečiuose kausis su absoliučiu turnyro autsaideriu Sankt Peterburgo „Zenit“, o „Fenerbahče“ penktadienį viešės Rusijoje, kur juos sutiks lentelės kaimynai Maskvos srities „Chimki“.

Dabartinė Eurolygos turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)