Turkijos užsienio reikalų ministerija apribojo patekimą į šalį kiekvienam, kuris viešėjo Italijoje per paskutines 14 dienų. Turkija nedarė išimties ir Bolonijos „Virtus“ klubui.

„EuroCup“ turnyrą organizuojanti Eurolyga nusprendė šį susitikimą perkelti ir svarsto šias rungtynes surengti kitų šalių arenose, kol kas nėra sutarta ir dėl perkeltų rungtynių datos.

Abiem komandoms šios rungtynės – lemiamos kovoje dėl vietos atkrintamosiose. Abi ekipos turi po 3 pergales ir patyrė po 2 nesėkmes, tad pergalę iškovojusi ekipa žengs į turnyro ketvirtfinalį.


Be to, į Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendacijas atsižvelgusi Eurolyga nusprendė „EuroCup“ trečiadienio mačą tarp „Monaco“ ir Kazanės UNIKS rengti be žiūrovų.

Į rungtynes negalės patekti ne tik komandų sirgaliai, bet ir VIP svečiai, kiti klubų nariai.

Mače bus tik žaidėjai, teisėjai, komandų trenerių štabai, rungtynių sekretoriato darbuotojai, arenos personalas, medikai ir žurnalistai.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)