Nors dalis „Real“ žaidėjų išreiškė susirūpinimą dėl kelionės į Italiją, strategas Pablo Lasso spaudos konferencijoje demonstravo ramybę ir nepraleido progos pajuokauti, kai sulaukė žurnalisto klausimo apie apsaugines kaukes.

„Mes pasikalbėsime su gydytoju. Manau, kaukės dabar pabrango, nežinau, ar mūsų gydytojas rytoj mums nupirks kaukes. Bet mes jo paklausime. Mūsų vyrukas, atsakingas už aprangas, sakė, kad neturime rėmėjos „Adidas“ kaukių.

Kitas rėmėjas Hugo Boss taip pat mums nepristatė kaukių. Gal paskutinę minutę pasigaminsime iš servetėlių ir guminių juostelių“, – šmaikščiai atsakė „Real“ strategas.

Visgi, „Real“ imasi visų saugumo priemonių, siekdama sumažinti riziką, ekipa į rungtynes Milane keliauja rungtynių dieną.

P. Lasso nėra pirmasis strategas Eurolygoje, kuris pasišaipė iš koronaviruso ažiotažo: tą praėjusią savaitę padarė Šarūnas Jasikevičius ir Ettore Messina.

Antradienį Milane „Real“ ekipai dėl sveikatos problemų nepadės Anthony Randolphas, Fabienas Causeuras, Gabrielis Deckas, Jordanas Mickey ir Sergio Lullas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)