Vasarį „Barcelona“ laimėjo ketverias rungtynes, iš kurių trejas – išvykoje. Šiuo metu katalonų pergalių serija ir užsitęsusi iki 7 – tokio pasiekimo „Barcelona“ nebuvo fiksavusi beveik penkerius metus.

Tokie rezultatai nebūtų įmanomi be 29-erių N. Mirotičiaus, kurio vidutinis efektyvumo balų skaičius vasarį siekė 25,5.

Be to, vidutiniškai vasarį puolėjas pelnė po 21 tašką, atkovojo po 6 kamuolius ir pataikė 18 iš 26 dvitaškių, 9 iš 21 tritaškio bei 21 iš 24 baudų. Keli krepšininko metimai tiesiogiai nulėmė rungtynių baigtį ir „Barcelonos“ pergales.

„Barcelona“ (20/6) šiuo metu turnyro lentelėje užima 3-ąją poziciją. Komanda jau užstikrino vietą atkrintamosiose ir dabar sieks galutinai įsitvirtinti tarp keturių geriausių reguliariojo sezono ekipų, taip užsitikrindama ir aikštės pranašumą ketvirtfinalio etape.

Per karjerą N. Mirotičius Eurolygos mėnesio MVP tapo jau 4 kartą.

N. Mirotičius tapo pirmuoju žaidėju, sulaukusiu tokio įvertinimo per paskutinius 16 metų – nuo tada, kai pradėtas skirti šis apdovanojimas.

N. Mirotičiui apdovanojimas bus įteiktas kovo 6 d. per rungtynes su Miuncheno „Bayern“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)