Trečiadienį planuoti mačai tarp Venecijos „Reyer“, kuriai atstovauja vidurio puolėja iš Lietuvos, ir Rygos TTT (Latvija) bei Skijaus „Famila“ ir Šoprono „Basket“ (Vengrija) perkelti į ketvirtadienį ir bus žaidžiami Liublianoje (Slovėnija).

Moterų Eurolygoje šią savaitę vyksta paskutinis reguliaraus sezono turas, tad dalis komandų kils į lemiamą kovą dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas.

G. Petronytės ekipa A grupėje rikiuojasi penkta (4/9) ir vilčių patekti į ketvirtfinalį nebeturi. Tačiau Venecijos krepšininkėms reikėtų pasistengti nenukristi žemiau šeštos pozicijos, kad pratęstų sezoną antros pakopos – Europos taurės – turnyro atkrintamosiose varžybose.

Būtent į pastarąsias dabar taikosi Eglės Šikšniūtės atstovaujamas „Castors Braine“ (Belgija) klubas, užimantis priešpaskutinę septintą vietą (3/10). Belgės pirmą etapą užbaigs trečiadienį namuose su Prahos ZVVZ USK (Čekija).


B grupėje Vilerbano ASVEL (Prancūzija), kuriam priklauso Justė Jocytė, užima trečią vietą (7/6) ir paskutiniame ture trečiadienį priims lyderę Stambulo „Fenerbahče“ (Turkija, 11/2).

Nugalėjusios prancūzės užsitikrintų galimybę varžytis ketvirtfinalyje, o pralaimėjusios taptų priklausomos nuo kitų rezultatų grupėje.

Primename, kad vyrų Eurolygoje vienintelė Italijos komanda šią savaitę svečiuosis Lietuvoje – Milano „Olimpia“ penktadienį susitiks su Kauno „Žalgiriu“.

Eurolyga kol kas nepranešė, kaip ketina elgtis kitą savaitę, kai Ettore Messinos auklėtiniai su Artūru Gudaičiu priešakyje savoje aikštėje turėtų priimti Madrido „Real“ (Ispanija).

Tuo metu kitose sporto šakose koronavirusas smarkiai jaukia tvarkaraščius.

Dėl ligos protrūkio atidėtos visos Šiaurės Italijoje turėjusios vykti futbolo „Serie A“ pirmenybių rungtynės, o Milano „Inter“ ketvirtadienį UEFA Europos lygos šešioliktfinalio susitikimą su Razgrado „Ludogorec“ žais be žiūrovų.

Trečiadienį pranešta, kad kovo 13-15 dienomis koronaviruso taip pat apniktoje Pietų Korėjoje turėjęs vykti pasaulio greitojo čiuožimo trumpuoju taku čempionatas atšaukiamas.

Toks sprendimas priimtas Seulo valdžiai uždraudus visas sporto varžybas. Tarptautinė čiuožimo sąjunga (ISU) pažymėjo, jog perkelti pirmenybes į kitą vietą „būtų problematiška“.

Diena anksčiau atidėtas Busane turėjęs vykti pasaulio stalo teniso komandų čempionatas.

Pietų Korėjoje diagnozuota per 1200 koronaviruso užkrato atvejų – daugiau jų fiksuojama tik Kinijoje, kur ir prasidėjo naujos ligos protrūkis.

Varžybų planuotu metu nepriims ir kita Pietryčių Azijos valstybė Vietnamas. Čia kovo 24-29 dienomis turėjo būti rengiamas prestižinis „Vietnam International Challenge 2020“ badmintono turnyras, kuriame kovojama dėl kelialapių į Tokijo olimpines žaidynes.

Pasaulinė badmintono federacija (BWF) atidėjo varžybas Hanojuje iki birželio.

Vietnamas praneša apie 16 koronavirusu susirgusių žmonių.

koronaviruso vizualas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)