Ispanijos ekipa toliau verčiasi be traumuotų gynėjų Jaysono Grangerio ir Lucaso Vildozos.

Tad D. Ivanovičiui gyvybiškai svarbus yra dar vieno traumą pastaruoju metu besigydžiusio gynėjo Pierria Henry sugrįžimas.

Pastarajam prieš tris savaites rungtynėse su Maskvos srities „Chimki“ (Rusija) lūžo veido kaulai. Įžaidėjas buvo operuotas, o trečiadienį D. Ivanovičius pranešė, kad į komandos pratybas 27-erių amerikietis grįžta dvikovos su „Žalgiriu“ išvakarėse.

Vis dėlto 62-ejų specialistas iš Juodkalnijos išvengė konkretaus atsakymo, ar krepšininkas galės išbėgti ant parketo ketvirtadienį.

„Iš principo jis žaisti neturėtų, bet dar pamatysime“, – jokios galimybės neatmetė D. Ivanovičius.

„Baskonia“ reikalingas kiekvienas žaidėjas, nes treneris komandai kelia tikslą „laimėti visas likusias Eurolygos reguliaraus sezono rungtynes“.

Karaliaus taurės turnyre nedalyvavusi, todėl praėjusią savaitę ilsėtis galėjusi „Baskonia“ Eurolygoje dalinasi 13-15-a vietomis (9/15) su tuo pačiu „Žalgiriu“ bei Vilerbano ASVEL (Prancūzija).

Kalbėdamas apie būsimus varžovus, Vitorijos klubo vairininkas išskyrė kauniečių drausmę.

„Tai yra labai gerai struktūruota komanda, turintis aiškias idėjas puolime ir gynyboje. „Žalgirio“ žaidėjams netrūksta kantrybės, dažnai atakas jie rezga maksimalų skirtą laiką, todėl turėsime būti pasiruošę dirbti gynyboje 24 sekundes. Turime pasistengti, nes aš, žinoma, tikiu, kad vis dar galime patekti į atkrintamąsias varžybas, tuo tiki ir žaidėjai“, – dėstė D. Ivanovičius.

„Žalgiris“ ir „Baskonia“ susikaus ketvirtadienį, nuo 22 val. Lietuvos laiku.

Primename, kad pirmo rato akistatą Kaune 70:58 laimėjo baskai, čia triumfavę trečią kartą iš eilės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)