„Wasserman“ ir „BBaltics“, viena gerbiamiausių Europos krepšinio atstovavimo praktikų, savo, kaip partnerių, santykius pradėjo dar 2012 metais.

„Wasserman“ visą šį laiką teikė visokeriopą pagalbą „BBaltics“ agentūrai bei jos NBA rungtyniaujantiems klientams, padėdami jiems derybų klausimais, įvairių projektų rengime bei įgyvendinime, rinkodaros klausimais (įskaitant sportinių drabužių ir avalynės sandorius), konsultavo prekės ženklo valdymo ir turinio kūrimo klausimais bei teikė teisines paslaugas.

Ši sėkmingai susiformavusi praktika ir toliau tęsis bei plėsis, lygiai taip pat kaip ir tęsis Tado Buloto pagalba „Wasserman“ agentūros klientams Europoje.

„Wasserman“ tapo viena iš pirmaujančių pasaulinių krepšinio agentūrų jau nuo pat savo įkūrimo prieš 15 metų, o lyginant su kitomis pasaulio agentūromis, „Wasserman“ klientų sąraše galima rasti bene didžiausią skaičių, ne amerikiečių NBA krepšininkų, įskaitant tokius garsius žaidėjus kaip Domantas Sabonis, Stevenas Adamsas, Isaiah Hartensteinas, Isaacas Bonga, Nemanja Bjelica, Bogdanas Bogdanovičius, Bojanas Bogdanovičius, Clintas Capela, Shai Gilgeous-Alexanderis ar Rui Hachimura.

„Wasserman“, atstovaudami tokias WNBA žvaigždes kaip Diana Taurasi, Sue Bird, Breanna Stewart ir Brittney Griner, neabejotinai lyderiauja moterų krepšinyje.

2009 metais tapdamas licencijuotu FIBA ​​agentu, o 2014 m. įgydamas NBPA licenciją, Tadas Bulotas turi jau daugiau nei dešimties metų patirtį atstovaujant profesionaliems krepšininkams.

2013 metais jis įgijo finansų magistro laipsnį puikiai vertinamame ISM tarptautiniame universitete. Tadas Bulotas taip pat žaidė krepšinį Kauno krepšinio mokykloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)