„Šią minutę sunku būti laimingesniu, nes taurė yra vienas iš sezono tikslų“, – po pergalės 80:60 prieš Vilniaus „Rytą“ prabilo Š. Jasikevičius, kuomet prie jo pribėgo triumfuojantis Zachas LeDay ir pradėjo garsiai šaukti treneriui į ausį.

„Ir taip jau šešis mėnesius...“, – šypsojosi „Žalgirio“ vairininkas, netrukus padėkojęs Klaipėdos „Švyturio“ arenoje komandą palaikiusiems gerbėjams.

„Ačiū visiems Kauno „Žalgirio“ fanams. Mes jus mylime, stengiamės dėl jūsų ir stengsimės toliau“, – sakė treneris, kurio interviu netrukus nutraukė kitas KMT čempionų amerikietis Nigelis Hayesas, aplaistęs Š. Jasikevičių vandeniu.

Šis epizodas privertė visus žalgiriečius nusišypsoti, o pats Š. Jasikevičius vėliau spaudos konferencijoje su šypsena veide apgailestavo dėl to, jog N. Hayesas jį aplaistė tik vandeniu.

„Nieko jis nemoka, su vandeniu laistosi, – paklaustas, ar amerikietis moka švęsti tokias pergales, juokėsi Š. Jasikevičius. – Mano dukra gavo šampano, o ant manęs pylė vandenį, įsivaizduoji, kokie laikai atėjo?“

„Žalgiris“ KTM titulą iškovojo trečią kartą istorijoje. „Rytas“ savo kolekcijoje tokių trofėjų turi du.

Už pergalę Karaliaus Mindaugo taurėje „Žalgiriui“ atiteko 40 tūkst. eurų čekis.

Artimiausios rungtynės kauniečių laukia jau artėjantį ketvirtadienį – išvykoje bus žaidžiamas svarbus Eurolygos mačas su Vitorijos „Baskonia“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)