Čia jis prisijungs prie savo komandos draugo Vilniaus „Perlo“ ir „Ryto“ aštuoniolikmečių komandose Augusto Marčiulionio ir kitų talentingiausių krepšininkų iš viso pasaulio.

„Iš pradžių planavome, kad Ąžuolas kartu su pagrindine komanda vyks į Klaipėdą, į Karaliaus Mindaugo taurės finalus. Visgi, kartu su „Ryto“ vyriausiuoju treneriu Dainiumi Adomaičiu nutarėme išleisti jį į NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio metu vyksiantį renginį.

Ąžuolui tai bus puiki patirtis ir paskata dar didesniais žingsniais žengti į priekį. O aš didžiuojuosi, jog šioje stovykloje mes turėsime net du „Ryto“ atstovus“, – sako „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis.

NBA kvietimo „Ryto“ sistemos aukštaūgis sulaukė po ypač sėkmingo pasirodymo Eurolygos jaunimo atrankoje. 206 cm ūgio žaidėjas Kaune per rungtynes vidutiniškai rinko po 20,5 taško, 12,5 atkovoto kamuolio ir 34,5 naudingumo balo.

Ą. Tubelis šiame sezone Vilniaus „Ryto“ sudėtyje jau spėjo debiutuoti ir Europos taurėje bei LKL pirmenybėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)