„Ryto“ vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis sako, kad komanda yra nusiteikusi kovingai ir su sirgalių palaikymu privalo nugalėti svečius iš Utenos.

„Nuotaikos kovinės, žaidžiame namuose. Tikimės, kad bus pilna arena, turėsime gerą palaikymą. Su „Juventus“ žaidėme jau daug rungtynių, žinome, kad tai yra komanda ant bangos. Patys pralaimėjome jiems Utenoje. Yra dalykai, kuriuos privalome padaryti gerai, ypač individualioje gynyboje. Taip pat yra taktikos dalykai, kuriuos turime gerai išpildyti kaip komanda, kovingumas turi būti aukščiausiame lygyje“, – teigia D. Adomaitis.

Anot vilniečių stratego, didelis pasitikėjimas savimi yra vienas pagrindinių „Juventus“ ginklų, leidžiančių šiai komandai įveikti pajėgesnius varžovus.

„Juventus“ žaidžia labai pasitikėdama savimi. Faktas, kad kai turi vienas rungtynes per savaitę, yra laiko atsigauti ir pasirengti. „Juventus“ būna puikiai pasirengę visoms rungtynėms ir fiziškai, ir taktiškai. Čia ir yra jų stiprybė. Jie dabar demonstruoja labai gerą krepšinį“, – mano D. Adomaitis.

Sausio 2 dieną vykusiame pirmame ketvirtfinalio susitikime „Juventus“ įveikė „Rytą“ 85:81. Gytis Radzevičius ir Žygimantas Skučas šeimininkų komandai tame mače pelnė atitinkamai 17 ir 16 taškų. Rezultatyviausiai „Ryto“ komandoje žaidė 20 taškų surinkęs Martynas Echodas. Tiesa, Vilniuje „Rytui“ vis dar teks verstis be jo pagalbos – aukštaūgis gydosi pėdos traumą.

„Ryto“ ir „Juventus“ dvikova vyks vasario 11 d., 20 val., „Jeep“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)