Pastarieji buvo suskirstyti į Rusijos bei likusio pasaulio komandas.

Tarptautinėms pajėgoms vadovaus lygoje šiuo metu pirmaujančio Maskvos srities „Chimki“ klubo treneris Rimas Kurtinaitis.

Ekipos sudėtyje jis turės du tautiečius: į renginį pakviesti Adas Juškevičius iš Permės „Parma“ ir Mindaugas Kuzminskas iš Krasnodaro „Lokomotiv“.

Dauguma pasaulio komandos žaidėjų – amerikiečiai. Lietuviams kompaniją palaikys Mike'as Jamesas, Errickas McCollumas, Jamaras Smithas, Davionas Berry, Kyle'as Vinalesas, Drew Gordonas, o taip pat latvis Janis Timma, švedas Jonasas Jerebko, meksikietis Gustavo Ayonas ir serbas Dušanas Rističius.

„Lokomotiv“ stratego Jevgenijaus Pašutino treniruojamoje Rusijos ekipoje žais Aleksejus Švedas, Dmitrijus Kulaginas, Maksimas Grigorjevas, Denisas Zacharovas, Dmitrijus Chvostovas, Vitalijus Fridzonas, Antonas Astapkovičius, Nikita Kurbanovas, Andrejus Voroncevičius, Vladislavas Truškinas, Artiomas Zabelinas ir Joelis Bolomboy.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)