Katalonai laimėjo svečiuose rezultatu 77:76 (18:21, 19:22, 16:23, 24:10).

Trečiame kėlinyje „Valencia“ dar pirmavo 15 taškų skirtumu. Lemiamo ketvirčio metu „Barcelona“ pagerino gynybą ir 39-ą min. pirmą kartą išsiveržė į priekį.

Nerezultatyvioje dvikovos kulminacijoje šeimininkai baudų metimais susigrąžino 4 taškų pranašumą – 76:72 likus minutei iki mačo pabaigos.

Tuomet Alexas Abrinesas smeigė tritaškį, o paskutinės atakos metu N. Mirotičius pataikė pergalingą dvitaškį, ištraukusį Svetislavo Pešičiaus auklėtinius iš bėdos.

Desperatiškas Fernando San Emeterio bandymas paskutinę sekundę tikslo nepasiekė.

N. Mirotičius buvo vakaro žvaigždė ne tik dėl lemiamo dūrio: universalus puolėjas iš viso pelnė 26 taškus. Antras rezultatyviausių sąraše – Adamas Hanga (9 taškai), atlikęs ir 6 rezultatyvius perdavimus.

Buvęs žalgirietis Brandonas Daviesas tenkinosi 5 taškais ir suklydo 4 kartus.

„Valencia“ veteranas F. San Emeterio sumetė 17 taškų, o Bojanas Dubljevičius prie 14 taškų pridėjo 13 atkovotų kamuolių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)