Po sėkmingiau sužaisto pirmo ketvirčio beveik visą mačą priekyje laikėsi svečiai iš Graikijos, tačiau lemiamame kėlinyje serbai griebė jautį už ragų.

Likus 2 min. iki finalinės sirenos PAO dar pirmavo 73:71. Tuomet firminį tritaškį smeigė etatinis Belgrado ekipos gelbėtojas Kevinas Punteris, pridėjęs ir baudos metimą, skirtą už techninę pražangą „Panathinaikos“ vairininkui Rickui Pitino.

Progą grąžinti pusiausvyrą turėjo Deshaunas Thomasas, tačiau jo mestas kamuolys skriejo pro šalį, o „Crvena Zvezda“ pranašumą prie baudų metimų linijos įtvirtino tas pats K. Punteris.

Gynėjas iš JAV surinko 24 taškus (10/11 baudų metimų), 12 pridėjo Stratos Perperoglou.

Graikijos čempionai tokio ryškaus lyderio nesurado: Georgas Papagiannis ir D. Thomasas pelnė po 12 taškų, o Nickas Calathesas visus septynis kartus prašovė prie trijų taškų linijos ir tenkinosi 9 taškais, 5 rezultatyviais perdavimais, 4 klaidomis bei vos vienu naudingumo balu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)